965 72 65 26 - Plaza Gral. Llopis, 1 - 03150 Dolores info@dolores.es

Saluda de l’Alcalde

24x30-1

Dolores s’obri al món a través d’aquesta web. En ella pots trobar tota la informació relacionada amb el nostre municipi. Notícies que adonen de la gestió municipal, cultura, festes, joventut, comerç, oci, serveis municipals, ocupació, policia…

Dolores ha sabut conjugar tradició i progrés en perfecta harmonia, defensant i conservant el primer, sense renunciar al segon. Un mèrit dels seus habitants que es trasllada als visitants. No som un poble gran en nombre d’habitants, però sí en valors i tradicions. Un poble integrador que avança modernitzant-se cada dia, en gran part gràcies als nostres joves.

Hem tractat d’aprofitar l’oportunitat que ens ofereixen les Noves Tecnologies per a exercir una comunicació amb els veïns i veïnes de Dolores, que pretenem que siga oberta, transparent, honesta, veraç, propera. Per açò també hem apostat per una altra eina com és Facebook, molt més interactiva, que genera feedback, retroalimentació i per tant permet que ens faces arribar la teua opinió i suggeriments d’una manera senzilla i ràpida.

No obstant açò sabem que queda molt treball per fer, incorporar noves eines de comunicació amb els ciutadans, més tràmits que es puguen realitzar de manera electrònica. Ho sabem i estem treballant per a millorar aqueixa relació, per a anar caminant sempre cap a davant.

Gràcies per entrar en la nostra web!

José Joaquín Hernández Sáez– Alcalde de Dolores

Share This